3e Verkeersles Middenbouw

Elke klas zal worden verdeeld in 2 groepen, waarbij elke groep 45 minuten les krijgt:

Activiteit 1: Slinger-de-slang…STOP!
Activiteit 2: Langs een obstakel fietsen en inhalen
Activiteit 3: De slak en de haas

Locatie: Casa School, Acacialaan, Goudenregensingel 25A, 2641 AV, Pijnacker.  We gaan niet de straat op, we blijven op het schoolplein.

Meenemen: Fietsen. Helm is optioneel.  Bij (verwachte) natte weersverwachting ook graag regenkleding mee.

Belangrijk: Aangezien er drie gelijktijdige activiteiten voor alle sessies zijn drie ouders nodig voor elke sessie. Als je zou kunnen helpen ofwel de hele dag ofwel op de tijd van de klas van uw kinderen, kunt u zich aanmelden via events@casaschool.nl o.v.v. middenbouw verkeerslessen in de titel. Graag duidelijk vermelden welke sessie u kunt helpen en ook de naam van uw kind. Wij waarderen het vooral u zou kunnen helpen voor de hele dag.

By the way: We zijn ook op zoek naar een nieuwe coördinator voor de middenbouw verkeerslessen voor het nieuwe schooljaar, indien je hiervoor interesse hebt, graag contact opnemen via events@casaschool.nl o.v.v. coördinator middenbouw verkeersles in de titel.

Groepsindeling:
Mercury group one: 9.00-9.45