Sinterklaasviering

Op dinsdag 5 december zal Sinterklaas en zijn (roet-) pieten Casa bezoeken. Vanwege deze speciale dag kunnen alle kinderen op de normale tijd gebracht worden, maar graag vóór 8.45 uur.

Ook de bovenbouw wordt om uiterlijk 8:45 uur op de Acacialaan verwacht en zal na de gezamenlijke viering op de fiets teruggaan naar Koningshof.

3-jarigen die normaal op dinsdag niet op school zijn, zijn deze dag ook van harte welkom op Casa. Als uw kind komt, kunt u dit dan in Flexkids als notitie aangeven? Zij kunnen op de normale tijd gebracht worden en moeten vervolgens om 11:30 uur weer opgehaald worden.

We weten uit voorgaande jaren dat deze dag vermoeiend en druk is voor de kinderen en velen ook uitkijken naar pakjesavond. Daarom mogen alle kinderen aan het eind van de ochtend, om 12.30 u, al naar huis. Mocht uw kind toch langer willen blijven (tot 14:00), wilt u dit dan in Flexkids noteren voor 25 nov.? Dit geldt ook voor de kinderen met een lange dag. Mochten zij tot 14.00u of 16.00u willen blijven, noteer dit dan ook in Flexkids. Om 16.00u sluit Casa zodat iedereen de mogelijkheid heeft om op tijd Sinterklaas te gaan vieren.

Met vriendelijke groet,

team Casa