Uitjes & Activiteiten

Geplande en verslagen van uitjes en activiteiten

1. -

Sinterklaasviering

1. Verslag bezoek Torteltuin

Earth, Sun en Venus genieten van de Tortel(speel)tuin

2. Verslag van een Aziatische dag

De onderbouw had tijdens de studiedag 6 april een dag met Aziatische activiteiten. Hierbij een verslag van een hulpouder uit Venus.

3. Verslag: Middenbouw naar Naturalis

De middenbouw heeft deze maand Naturalis bezocht. Het thema betrof de opbouw van de aarde. In het museum kregen de leerlingen in twee groepen een rondleiding en uitleg.

4. Beeldverslag: De brandweer

De Onderbouw heeft in kleine groepen de brandweer in Pijnacker bezocht. Na een introductie werden er allemaal spannende dingen gedaan en bekeken.

5. Bovenbouw is op werkweek!

Het thema van de werkweek in Delft is 'Vandaag maken we geschiedenis'.

6. Bericht van de bovenbouw kinderen

Hieronder 3 berichten, geschreven door de kinderen uit de bovenbouw, over de 'Lego League', de Noordpool Academy en tentoonstelling Corpus.

7. Super geslaagde sportdag (UPDATE)

Afgelopen vrijdag is samen met Team4Talent een super geslaagde sportdag gehouden.

8. Overzicht activiteiten 2014

Het nieuwe overzicht aan activiteiten voor alle leerlingen is beschikbaar.

9. Casa Middenbouw naar The Art of Brick

Op 31 juli gingen de Middenbouw kinderen per OV naar The Art of Brick expo in Amsterdam

10. Elementary werkt met water

De Elementary (6 - 12 jaar) is op werkweek in Zeeland. Het thema van de week is water.