Casa verwelkomt 130e leerling

Vanaf augustus 2011 is Casa Tweetalige Montessorischool gevestigd op de Ru Parésingel in Pijnacker. Sindsdien maakt de school een aanzienlijke groei door. Op 8 april verwelkomde Casa haar 130e leerling: de driejarige Joek Boomsma.

Img width 300 joek gaat gelijk aan de slag met het eerste werkje onder toeziend oog van montessori leerkracht wouter

Vader Jan Boomsma: "De keuze voor de Casaschool en daarmee ook het Montessori onderwijs is een zeer bewuste, omdat het onderwijs wordt aangepast aan het niveau en het tempo van het kind. Daarbij biedt Casa tweetalig onderwijs aan, wat maakt dat Joek sneller vloeiend Engels kan spreken en schrijven, wat tegenwoordig erg belangrijk is.

Ook de huiselijke sfeer die aanwezig is en het feit dat Joek voor zowel school als naschoolse opvang op één plek terecht kan, sprak ons erg aan. Een bijkomend voordeel is dat Casa flexibele onderwijstijden aanbiedt, wat het voor ons makkelijker maakt om twee banen met een schoolgaand kind te combineren. Daarnaast valt de enorme gedrevenheid en het enthousiasme van de leerkrachten op en voelde Joek zich gelijk op haar gemak bij de kennismaking op school."

Met het toenemende aantal leerlingen groeit Casa Tweetalige Montessorischool inmiddels uit haar jasje. Binnenkort verhuist Casa daarom naar de Acacialaan, in het pand van de voormalige school De Tweemaster.