Optreden Casa koor

Op vrijdag 27 juni was het zover. Na maanden repeteren trad het Casa koor op!

Img width 300 ch koor

Childrens House

De kinderen van het Children's House zijn muzikaal en houden van zingen. Zij mochten het optreden 's avonds starten. Samen met Jetteke hebben ze een paar weken allerlei liedjes en bewegingen geoefend, om deze vervolgens aan al hun ouders en broertjes en zusjes te laten horen.

Terwijl Arnold op de gitaar speelde, zongen de kinderen uit volle borst onder andere 'De Droomboom', 'A ram sam sam' en 'You'll sing a song'. Zelfs het publiek zong af en toe mee. Een geslaagd optreden!

Elementary

Het koor van de Elementary had 2 optredens: 's middags voor de hele school en 's avonds voor familie en vrienden. Het repertoir was gevarieerd met onder andere 'I like the Flowers', 'De Roos', 'You Raise me Up' en 'Voor Wie Gelooft'.

Onder begeleiding van Jetteke en een echte band (met Eric op bas, Wim op gitaar en Siew-Loon op piano) zongen de kinderen van de Elementary vol enthousiasme en passie. Ze hadden ontzettend veel publiek en dat maakte het extra leuk. Het was een heerlijke muzikale avond!

Elementary koor