Tweede plaats Nationale Onderwijsprijs ZH (bijgewerkt)

Met haar buitenwerk project is Casa 2e geworden bij de Nationale Onderwijsprijs Zuid-Holland. Bovendien wonnen we de publieksprijs! Een mooi resultaat voor onze jonge school.

De Nationale Onderwijsprijs is een initiatief van het Instituut voor Nationale Onderwijs Promotie. Zij vinden dat het onderwijs in Nederland gezien mag worden. Zij zorgen hiervoor door op allerlei manieren heel concreet te laten zien wat er in het onderwijs gebeurt: nieuwe ontwikkelingen, experimenten, maar vooral de alledaagse praktijk. De inzet van leerkrachten en het plezier van leerlingen, in de klas en daarbuiten.

Casa stuurde twee filmpjes in: over het koken bij Casa en over het buitenwerk: het winnende filmpje. Beide filmpjes zijn hieronder te bekijken. Wij zijn trots op Casa!