Verslag bezoek Torteltuin

Earth, Sun en Venus genieten van de Tortel(speel)tuin

Img width 300 torteltuin01 web
Woensdag 15 juni konden alle kinderen van de laagbouw genieten van een dagje uit naar de Torteltuin. Met drie bussen reden we van Casa naar Schiebroek in Rotterdam. In de speeltuin konden de kinderen van Earth, Sun en Venus zich vermaken in een grote zandbak met waterbaan en stoere hijskraan. Ook was er een heus parcours met fietsen, driewielers, steps en skelters voor alle leeftijden. Klimmen kon in de diverse klimtoestellen.
Het echte hoogtepunt was natuurlijk de voorstelling van het poppentheater op wieltjes. Wat een spannend verhaal! Er werd wat afgelachen en mee gejoeld.
En wat een geluk, het begon pas te regenen toen we net in de bus zaten op de weg terug naar Casa. We hadden nog heerlijk van de laatste zon van die dag kunnen genieten. Een geslaagde dag!
De speeltuin, die geheel op vrijwilligers draait, is tot en met september iedere werkdag geopend van 11.00 tot 18.00 uur. In het weekend gaat de speeltuin en uurtje later open.
    Torteltuin02
    Torteltuin03