Weekmenu 10 - 14 maart

Casa biedt alle leerlingen alle dagen een wisselend menu bestaande uit biologische en vegetarische producten.

Acacialaan:

Maandag: Pasta met basilicumolie, peultjes, erwtjes courgette + tomaat mozzarella salade
Dinsdag: Hollandse pot (vegaballetjes en 4 groenten), biologisch en vegetarisch
Woensdag: Broodje gezond (bruine pistoletjes waar kinderen kaas, sla, komkommer, tomaat en kipfilet op kunnen doen)
Donderdag: Wraps met Mexicaanse saus (tomatensaus met paprika, mais & bonen) geserveerd met ijsbergsla, crème fraîche en geraspte kaas
Vrijdag: Verse soep met bruin brood

Ru Parésingel:

Maandag: Broodje gezond (bruine pistoletjes waar kinderen kaas, sla, komkommer, tomaat en kipfilet op kunnen doen)
Dinsdag: Pasta met basilicumolie, peultjes, erwtjes & courgette + tomaat mozzarella salade
Woensdag: Wraps met Mexicaanse saus (tomatensaus met paprika, mais & bonen) geserveerd met ijsbergsla, crème fraîche en geraspte kaas
Donderdag: Hollandse pot (vegaballetjes en 4 groenten), biologisch en vegetarisch
Vrijdag: Verse soep met bruin brood