Weekmenu 17 - 21 maart

Casa biedt alle leerlingen alle dagen een wisselend menu bestaande uit biologische en vegetarische producten.

Acacialaan:

Maandag: Pasta met vega bolognesesaus (tomatensaus met o.a. wortels, bleekselderij en tofugehakt) + rauwkost
Dinsdag: Hollandse pot (vegaballetjes en 4 groenten), biologisch en vegetarisch
Woensdag: Broodje gezond (bruine pistoletjes waar kinderen kaas, sla, komkommer, tomaat en kipfilet op kunnen doen)
Donderdag: Rijst met zoete dal van abrikozen en bloemkool + komkommer raita
Vrijdag: Verse soep met bruin brood

Ru Parésingel:

Maandag: Broodje gezond (bruine pistoletjes waar kinderen kaas, sla, komkommer, tomaat en kipfilet op kunnen doen)
Dinsdag: Pasta met vega bolognesesaus (tomatensaus met o.a. wortels, bleekselderij en tofugehakt) + rauwkost
Woensdag: Rijst met zoete dal van abrikozen en bloemkool + komkommer raita
Donderdag: Hollandse pot (vegaballetjes en 4 groenten), biologisch en vegetarisch
Vrijdag: Verse soep met bruin brood