Weekmenu 3 - 7 maart

Casa biedt alle leerlingen alle dagen een wisselend menu bestaande uit biologische en vegetarische producten.

Acacialaan:

Maandag: Pasta met spinaziesaus en pijnboompitten + rauwkost
Dinsdag: Hollandse pot (vegaballetjes en 4 groenten), biologisch en vegetarisch
Woensdag: Broodje gezond (bruine pistoletjes waar kinderen kaas, sla, komkommer, tomaat en kipfilet op kunnen doen)
Donderdag:Couscous met groentetajine (zoete aardappel, bleekselderij, pompoen, abrikozen, kikkererwten in een tomatensaus) en feta + wortelbietensalade met zonnebloempitten
Vrijdag: Verse soep met bruin brood

Ru Parésingel:

Maandag: Broodje gezond (bruine pistoletjes waar kinderen kaas, sla, komkommer, tomaat en kipfilet op kunnen doen)
Dinsdag: Pasta met spinaziesaus en pijnboompitten + rauwkost
Woensdag: Couscous met groentetajine (zoete aardappel, bleekselderij, pompoen, abrikozen, kikkererwten in een tomatensaus) en feta + wortelbietensalade met zonnebloempitten
Donderdag: Hollandse pot (vegaballetjes en 4 groenten), biologisch en vegetarisch
Vrijdag: Verse soep met bruin brood