Weekmenu 31 maart - 4 april

Casa biedt alle leerlingen alle dagen een wisselend menu bestaande uit biologische en vegetarische producten.

Acacialaan:

Maandag: Pasta met spinazie roomsaus, pijnboompitten en rauwkost (bevat room op sojabasis)
Dinsdag: Hollandse pot (vegaballetjes en 4 groenten), biologisch en vegetarisch
Woensdag: Broodje gezond (bruine pistoletjes waar kinderen kaas, sla, komkommer, tomaat en kipfilet op kunnen doen)
Donderdag: Roti met vegetarische kip en zoetzure komkommers (wraps met gele saus met o.a. aardappels, sperziebonen, eieren, stukjes "kip" van de Vegetarische Slager)
Vrijdag: Verse soep met bruin brood

Ru Parésingel:

Maandag: Broodje gezond (bruine pistoletjes waar kinderen kaas, sla, komkommer, tomaat en kipfilet op kunnen doen)
Dinsdag: Pasta met spinazie roomsaus, pijnboompitten en rauwkost (bevat room op sojabasis)
Woensdag: Roti met vegetarische kip en zoetzure komkommers (wraps met gele saus met o.a. aardappels, sperziebonen, eieren, stukjes "kip" van de Vegetarische Slager)
Donderdag: Hollandse pot (vegaballetjes en 4 groenten), biologisch en vegetarisch
Vrijdag: Verse soep met bruin brood