Yoga klas viert trouwerij van Groentje

Afgelopen lessen hebben we voorafgaand aan de yogahoudingen gevierd dat Groentje getrouwd is.

Img width 300 groentje gtrouwd met paarsje

Hij was al een poosje verliefd...op Paarsje...en die verliefdheid, daar had hij in het begin wel last van....want tsja...hoe kom je er achter dat iemand ook op jou verliefd is? Ben jij weleens verliefd geweest? Hoe voelt dat? Waar voel je dat? En hoe voelt het als diegene niet verliefd is op jou? Wat zou je dan kunnen doen? En...neem je iemand in vertrouwen om dit soort geheimen mee te delen? De afgelopen lessen namen sommige kinderen van CASA Groentje in vertrouwen, hij wist immers nu als geen ander hoe het voelt om verliefd te zijn dus ze hadden niks te verliezen.

Een aantal quotes:

'Als ik iemand leuk vind, doe ik extra aardig tegen hem door bijvoorbeeld te helpen of te vragen of het in het weekend leuk was.'

'Dat is geheim! Voor iedereen! Maar ok:Groentje mag het weten: .............'

'Als ik iemand heel lief of leuk vind dan voel ik dat wel ja...ik weet alleen niet zo goed waar. Maar ik denk eigenlijk toch wel in mijn buik. Toch wel daar ja.'

'Ik ben verliefd op mijn moeder. Zij is altijd lief. Ook als ik iets doe wat niet mag.'

Een van de jongens uit de onderbouw van de Ru Parésingel had wel een heel mooi liefdespleidooi:

'Toen ik in groep 1 zat ben ik verliefd geworden op ..... (sorry, ik mag geen namen noemen: beroepsgeheim) en ik wacht nog steeds op haar. Ik zit nu in groep 2. Ik wacht gewoon net zolang totdat zij ook verliefd is op mij. En ik heb heel veel geduld. Ze lacht soms al naar mij. Als ze dat doet voel ik mij heel blij. Alsof ik in de Efteling ben (Wauw!).

Na alle liefdesverhalen hebben we met elkaar mooie yogahoudingen gedaan waarmee we ons hart openden. Ook hebben we elkaar gemasseerd met een massagester:dat was het huwelijkskado van Geeltje.

Als afsluiting van de les ging de visualisatie (mét dekentje!) over het dansfeest van de trouwerij. Met deze dansschoenen konden we urenlang dansen op hele mooie muziek en konden we zelfs op de muren en plafonds dansen. Dat voelde wel heel erg fijn.

Groetjes,

Groentje & Paulien.

P.s. Voor de ouders die Geeltje nog niet kennen: Geeltje gaat bij kinderen thuis in retraite: lekker een weekje uitrusten, goed verzorgd worden en af en toe wat yogahoudingen om in balans te komen.

P.p.s. Nieuwsgierig naar Geeltje? Over een paar weken stellen we hem aan u voor :)!