Eventteam

Het eventteam is een team van enthousiaste ouders die alle events en uitjes die op Casa plaatsvinden coördineren. Daarbij werken ze samen met medewerkers van Casa en met hulpouders.

Alle groepen hebben elke maand een uitje. Vanaf de middenbouw zijn deze afgestemd op het maandelijkse AMI-thema. Daarnaast zijn er allerlei evenementen zoals de avondvierdaagse, de Koningsspelen, lichtjesavond en de jaarlijkse schoolpicknick, maar ook terugkerende praktische zaken als verkeerslessen, de schoolfotograaf en de ouderavonden. En soms komt er iets op je pad wat je wilt oppakken of waar de school (leerlingen/ouders) van kan profiteren. Een lezing door een bekende Amerikaans neuropsycholoog bijvoorbeeld of een kans om een gratis theatervoorstelling bij te wonen. Vaak heel leuk, gezellig en nuttig, maar het moet wel geregeld worden… en dat doet het eventteam. We zoeken daarnaast ook nog altijd ouders die tijdens het event zelf een paar uur kunnen helpen. Die werven we dan voornamelijk per e-mail.

Wie zijn we dan?
Ouders van kinderen op de Casaschool. Er is voor elk type event een ouder:

• Uitjes onderbouw: Eefje Kelder en Ryanne Daalmijer
  • Uitjes middenbouw: Mariola Barth
  • Uitjes Bovenbouw: Linda Ruigrok
  • Zomerfeest: Christina Bejski
  • Sinterklaas: Christina Bejski
  • Winterfeest: Marjon Gillet
  • Sporttoernooien: Denise Hilhorst
  • Verkeersles onderbouw: Richard Mullenders
  • Verkeersles middenbouw: vacature
  • Verkeersles bovenbouw: Renate Bonomelli