Schooluitjes

Regelmatig organiseert Casa schooluitjes.

Img width 300 onderbouw naar manege

Uitjes vinden wij erg belangrijk op Casa. Kinderen komen op verschillende manieren in aanraking met de natuur en met onderwerpen en situaties die aanvullend zijn op het lesprogramma. De uitjes worden betaald vanuit de vrijwillige ouderbijdrage. Wij vragen vaak ouders om mee te gaan met uitjes.

Een greep uit de recente uitjes:
De onderbouw is onlangs naar de boer geweest, heeft een manege bezocht, is naar Naturalis in Leiden en het scheepvaartmuseum in Rotterdam geweest. Ook gaan we regelmatig naar het bos of op bezoek bij een kinderboerderij. Maar ook de dierentuin, vlindertuin en andere uitstapjes.

De Elementary heeft een werkweek gehad in Zeeland. Ook zijn ze op zoek gegaan naar fossielen in de Limburgse grotten. Daarnaast hebben ze een dinosaurus les in het Museon bezocht en zijn ze naar The Art of Brick expo (Lego tentoonstelling) in Amsterdam geweest.

Met enige regelmaat tonen we hier een paar foto's van recente uitjes.

Onderbouw naar manege
    Jeugdland