Toddler groep (1-3 jaar)

Casa wil het concept van kindcentrum graag verder uitbouwen. Daarom gaan we medio 2018 starten met een tweetalige Montessori dreumes/peuter groep (van 1-3 jaar). We starten met 16 kindplaatsen en zullen dit langzaam verder uitbouwen. De locatie voor deze groep zal het Koningshof complex zijn.

Img width 300 toilet

De kinderen worden opgevangen in een veilige, warme, huiselijke omgeving waarin hun primaire motorische coördinatie, onafhankelijkheid en taal gecultiveerd wordt. Al het meubilair en materiaal is levensecht maar aangepast aan de lichamelijke afmeting en capaciteiten van het kind. Ze eten ’s middags warm en worden zoveel mogelijk betrokken bij het voorbereiden van het eten. Verder zullen er ook de ‘practical life’ activiteiten en sensorische en exploratieve werkjes aangeboden worden zoals u die ook in de onderbouw ziet.

Er zijn nog enkele plekken vrij voor kinderen die nu tussen de 1 en 3 jaar oud zijn.

Bent u in verwachting of net bevallen dan kunt u uw kind ook al inschrijven. Heeft u nog geen kinderen op Casa dan kunt u uw kind inschrijven middels de volgende link http://casaschool.flexkids.nl/aanvraag.

Heeft u wel kinderen op Casa dan kunt u inloggen in flexweb en vervolgens op de button rechts bovenin klikken 'Kind aanmelden'.

Indien u meer informatie wilt over de toddler groep, dan kunt u een informatie avond bijwonen. Check de agende voor de eerstvolgende avond.

Voor tarieven en openingstijden kunt u de tarieflijst raadplegen.

Voor online  informatie kunt u kijken naar onderstaande link:

http://montessoriguide.org/journey-to-independence/

Als u vragen heeft kunt u ook altijd mailen naar toddlers @casaschool.nl