Werken bij Casa

Casa groeit en is regelmatig op zoek naar uitbreiding van het team.

Pedagogisch medewerkers

Wij zoeken mensen die bovenbouw kinderen (9 t/m 12 jaar) ​tijdens de na-school opvang kunnen begeleiden op maandag, dinsdag en donderdagmiddag.
  • Zou je graag onderdeel willen uitmaken van ons enthousiaste gedreven Casa team?
  • Houd je ervan groepsactiviteiten te begeleiden, waarbij jij je eigen talenten kunt inzetten waardoor je kinderen kunt enthousiasmeren? ( Ongeveer 10 kinderen per groep).
  • Ben jij een Montessori leerkracht of pedagogische medewerker? We hebben ruimte voor de Montessori leerkracht om één ochtend ook te werken, dus ongeveer 20 uur per week in totaal. Voor de pedagogische medewerkers hebben we ruimte van ongeveer 12 uur per week.
In dat geval maken wij graag kennis met je en nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. door een bericht te sturen naar: karin@casaschool.nl

Wij bieden onderwijs aan volgens de richtlijnen van de International Montessori Association; richtlijnen die het Montessori onderwijs precies zo neerzetten zoals Maria Montessori het bedoelde. Dit combineren wij met maatoplossingen voor werkende ouders, meertalige gezinnen en expats, wat flexibele schooltijden en het integreren van school en opvang betreft. Wij willen kinderen een tweede thuis bieden en 'education for life' meegeven.

Casa is uniek in Nederland en hanteert 5 pijlers:
  1. Montessorionderwijs in nauwe samenwerking met AMI.
  2. Tweetalige school (Nederlands en Engels)
  3. All day All year concept
  4. Natuur educatie programma
  5. Kinderen zijn welkom vanaf 3 jaar
Casa wil een plek bieden waar kinderen hun wereld kunnen verkennen, nieuwe kennis kunnen ontdekken en hun talenten kunnen ontwikkelen. Een plek waar ze gekoesterd worden en zich vrij voelen om op hun eigen tempo te werken: een leeromgeving waar kinderen graag naar toe willen gaan.

Midden- of bovenbouw Montessori leerkracht

Casa Tweetalige Montessorischool is op zoek naar een leerkracht voor de midden- of bovenbouw.

Wij zoeken een kandidaat:

• die onze missie onderschrijft en gelooft dat we “door het kind een betere wereld kunnen creëren”.
  • die onderdeel wil zijn van een gemeenschap die 100% voor Montessori gaat
  • die het fijn vindt om in een team te werken dat meedenkt en dynamisch is
  • die zelf flexibel is
  • die het fijn vindt om met een collega in de groep samen te werken
  • die het niet erg vindt dat team- of sectievergaderingen ook in het Engels zijn
  • die graag werkt in een omgeving waar voeding en voedselbewerking onderdeel van uitmaken
  • die graag werkt in een omgeving waar natuur- en techniek onderwijs iedere dag toegankelijk zijn

Bijzonderheden:

• Aanstelling vanaf augustus 2017
  • Voor 32 of 40 uur per week
  • In het bezit van een Montessoridiploma

Open sollicitaties

Lijkt het je leuk om bij Casa te werken? Spreekt onze visie je aan en denk je hieraan een bijdrage te kunnen leveren? Ben je daarnaast flexibel en vind je het leuk om in een bevlogen en enthousiast team aan het werk te gaan? Dan ontvangen wij graag jouw motivatie en CV via info@casaschool.nl.

Leerkrachten dienen in bezit te zijn van een Montessoridiploma. Pedagogisch medewerkers moeten in het bezit zijn van een geldig diploma voor Kinderopvang. Ook Engelse native speakers met een Europees paspoort en in het bezit van bovenstaande papieren zijn zeer welkom om te reageren.